/nu

De samenwerking tussen FC Utrecht en Boem Media is in juli opengebroken en met meerdere jaren verlengd. Diezelfde maand juli én augustus stonden productietechnisch vooral in het teken van de voorbereiding van zowel Jong FC Utrecht als FC Utrecht. Van samenvattingen van meer dan twintig oefenduels,
(diepte-)interviews met nieuwe speler tot specials op FOX Sports. Het kwam allemaal voorbij. Onderstaand een productie over de terugblik op de voorbereiding.

Hoewel het Coronavirus grote invloed heeft op de voetballerij, komen alle competities in Europa weer op gang. Als audiovisuele productiepartner van FC Utrecht voelt Boem Media de verantwoordelijkheid om club en fans (die in beperkte aantallen welkom zijn in stadions) zo goed mogelijk te verbinden. De beperkingen die Covid-19 met zich meebrengt, worden omgezet in kansen. De afgelopen maanden zijn diverse plannen uitgetekend. Via onze website én social media kanalen (Facebook, Instagram en Twitter) blijf je hélemaal op de hoogte van álles wat nog komen gaat…