/nu

Voetbalseizoen 2021/2022? Het is zónder twijfel een vól fraaie uitdagingen! In opdracht van ESPN (en in samenwerking met RTV Utrecht) wordt het wekelijkse programma ‘FC Utrecht TV’ geproduceerd. Te zien op ESPN (wo. 19:00 uur), RTV Utrecht (do. en vr. tijden divers) en op het YouTube-kanaal van FC Utrecht (do. 19:00 uur). Een uitzending vól actuele onderwerpen en wekelijks een andere gast: van (oud)spelers tot (oud)trainers óf andere relevante sprekers.

Naast het wekelijkse FC Utrecht TV op ESPN blijft Boem Media ook losse (actuele) online items maken. Van highlights van oefenduels en reportages van evenementen tot specials over een specifieke ontwikkeling óf persoon. Heb jij een vraag óf idee? Schroom niet! Laat van je horen via ‘contact’. En ook op deze website én onze socialmediakanalen blijven we jou delen waar we mee bezig zijn!